Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

4 způsoby, jak nosit ACTIVE leggings



Do práce, na cestování nebo na sport, legíny si jednoduše získaly naše srdce. Tápete ale někdy nad tím, jak zrovna kompresní legíny se zdravotními benefity proměnit v multifunkční kousek, který využijete (skoro) při každé příležitosti? Na sociálních sítích jsme se ptali na Vaše tipy – zajímalo nás, jak ACTIVE leggings nosíte Vy. A tohle byly Vaše odpovědi.

 

Rychlý a elegantní outfit do práce

Každá žena zažila minimálně jednou v životě situaci, kdy stojí před plnou skříní a nemá co na sebe.
A vy jste přišly s tipem na nadčasový, univerzální a rychlý outfit, aby se takový den už nikdy neopakoval. V ACTIVE leggings se budete celý den cítit nejen pohodlně, ale i stylově!

Víte, že kompresní vlastnosti ACTIVE leggings napomáhají proti celulitidě? Celý den, co legíny nosíte tak podporujete její zmírnění.

 

  • Váš TIP: ACTIVE leggings z pevného a neprůsvitného materiálu, volnější bílá košile, sako a k tomu bílé tenisky.

 

Cestování bez otoků nohou

Mnohé z Vás nám napsaly, že se pro ně ACTIVE leggings staly nepostradatelným doplňkem při cestování. A my naprosto rozumíme tomu proč. Doba nevzhledných kompresních punčoch, které jsme oblékaly na dlouhé cesty autem nebo letadlem už je dávno pryč. „Activky“ díky svým kompresním vlastnostem napomáhají ulevovat od pocitu těžkých a nateklých nohou, které jsou s mnohahodinovým cestováním často spojené.

A jak kombinujeme ACTIVE leggings na cesty my v LIPOELASTIC?

 

  • Náš TIP: dlouhý trenčkot, kšiltovka a černé tričko a ACTIVE leggings se dovedou ze zdravotnické pomůcky proměnit taky na módního parťáka, kterého už při cestování nebudete chtít vyměnit.

 

Sexy na rande nebo párty

Ať už vyrazíte odpoledne na rande nebo večer na párty, univerzální černé legíny s efektem optického zeštíhlení Vás rozhodně nezklamou. Nosíte je se sakem, koženkovým křivákem, lodičkami nebo mokasínami.

 

  • Váš TIP: ACTIVE leggings, sako, lodičky, stylový top a budete nepřehlédnutelná. Trés chic!

 

Stylově při volném čase i sportu

Nespočítali bychom, kolikrát nám ve zprávách zazněl athleisure trend – ACTIVE leggings jsou pro něj totiž jako stvořené. Ať už jste vášnivou sportovkyní anebo jste si oblíbila módu pohodlného, ale stylového oblečení v běžném životě, ACTIVE leggings splní Vaše očekávání v obou směrech.  

 

  • TIP: ACTIVE leggings díky svým kompresním vlastnostem podporují krevní oběh a tím napomáhají zlepšit okysličení těla a prokrvení organismu. Správné okysličení podporuje rychlejší odbourávání toxinů a kyseliny mléčné, což může mít za následek menší svalovou únavu a snadnější regeneraci svalů po sportu.

 

Co je to athleisure trend?

Termín athleisure vznikl kombinací slov Athletics (sport) a Leisure (volný čas). Za poslední dva roky vtrhl tento trend do módního světa a jeho význam stále roste. Trend athleisure se stal také „uniformou“ těch, kteří řadu měsíců pracovali z domova. V dnešních uspěchaných časech je pohodlí klíčové. Stejně důležitý je však i stylový vzhled. A athleisure trend je odpovědí pro oba požadavky.

 

ACTIVE leggings jsou ZP tř. I 


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Produkty zmíněné v této odpovědi:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
černá/barevná guma
růžová/barevná guma
tmavě modrá/barevná guma
černá/černá guma

Zeštíhlující kompresní legíny proti zadržování vody v těle, celulitidě a otokům nohou

Skladem, Datum odeslání: 24.04.2024
1 299 1 073 Kč bez DPH
Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně