Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Navraťte pleti mládí



Exkluzivní švýcarská společnost TEOXANE LABORATORIES se řadí mezi světovou špičku v oblasti estetické medicíny. Součástí jejího portfolia je inovativní kosmeceutická řada TEOXANEkterá jako první na světě obsahuje resilientní kyselinu hyaluronovou (RHA) ve stejném složení, jaké najdete i v dermálních výplních. TEOXANE patří mezi jediného výrobce na světě, který resilientní kyselinu využívá také do kosmeceutických přípravků.

Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí kůže. Její množství v pleti se však vlivem stárnutí rapidně snižuje. Naše pokožka ztrácí hydrataci, což vede ke ztrátě pevnosti a pružnosti pleti, která je pak náchylnější k tvorbě vrásek.

Pro zachování mladistvě vypadající pleti je vhodné v pleti udržovat ztrácející se kyselinu správnou anti-aging kosmeceutikou.

Kosmeceutika TEOXANE je ucelená péče pro vaši pleť

Vzhledem k tomu, že je kyselina hyaluronová (HA) přirozenou součástí kůže je netoxická a nedráždivá. Využívá se proto často v kosmetických přípravcích, které vyhovují všem typům pleti. Produkty na bázi kyseliny hyaluronové se doporučují jako první a důležitý krok v boji proti stárnutí kůže a jako prevence proti tvorbě vrásek. Dermatology je speciální kosmeceutika* TEOXANE doporučována také pro prodloužení a zefektivnění výsledků estetického zákroku.

* Kosmeceutika je lékařská kosmetika, která nemá jen udržovat současný stav pleti, ale má nastartovat regenerační proces. Speciální kosmeceutiku TEOXANE je možné zakoupit pouze na specializovaných dermatologických a estetických pracovištích a na e-shopu společnosti LIPOELASTIC, která je výhradním distributorem v České republice.

Vyberte si své produkty TEOXANE na bázi kyseliny hyaluronové a předcházejte tak stárnutí své pleti!


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně